Mina uppdrag

Från webbsidor till annonsmaterial. Produkttexter och innehåll till nyhetsbrev och bloggar. Här är exempel på några av mina tidigare copyuppdrag.

MINA UPPDRAG

REPORTAGE

Hur kan man inspirera och utbilda företag att utveckla cirkulära affärsmodeller? Om det handlade en serie reportage jag skrev och fotograferade på uppdrag av Stiftelsen Svensk Industridesign (SVID) och Region Jämtland Härjedalen.

LÄS MER >

EMPLOYER BRANDING

När IT-företaget CYGNI i Östersund sökte medarbetare till ett nytt kontor i Åre fick jag uppdraget att ta fram en rekryteringskampanj för LinkedIn.

LÄS MER >

TEXTER TILL webbutiken

Bra produktinformation guidar till beslut och minskar risken för felbeställningar online. Ett av mina återkommande uppdrag är att ta fram produkttexter för handskföretaget Hestra.

LÄS MER >

WEBBSIDA

Östersundsföretaget Snow Makers behövde en ny webbsida och jag skrev texter, höll i projektledning och tog även en del bilder. Ett fint samarbete med formgivaren Annika Ljungdal på Vy Grafisk Design.

SNOWMAKERS.se >

En grupp spelutvecklare som skrattar under ett möte.

VOICE OVER & SOME

För att stärka utveckling på landsbygden har Leader Höga Kusten tagit fram en serie filmer om Landsbyggare. Jag fick uppdraget att skriva ”voice over” till dessa samt en rad inlägg i sociala medier. Foto: Marléne Nilsén (@lavenlayphoto)

LÄS MER >

PORTRÄTT SKOGSÄGARE

Intervju med skogsägaren Karin för Magasin Gällö skog. En artikel med tillhörande bilder.

ANNONS HESTRA

Copy för helsidesannons för vinterhandskar. Uppdragsgivare Hestra.

BRAND STORY FÖR ELEVENATE

Vad ligger i ett varumärke? En hel massa skiddagar, åtminstone om man är Åreföretaget Elevenate.

PRESSMEDDELANDE HESTRA

Om handskar, cykling och satsning mot toppen handlade releasen om samarbetet mellan Hestra, cykelmärket Allebike och laget Team Serneke Allebike.

Låt oss jobba ihop!

Behöver du texter till en webbsida, en artikel till ett nyhetsbrev, bilder på kollegorna eller kanske från ett event? Eller texter och foton av andra slag? Hör av dig så kikar vi på hur jag kan hjälpa dig.