KUL DU ÄR HÄR.

Om du letar copy-hjälp, en frilans skribent/fotograf eller content-kreatör så har du kommit rätt.

Jag hjälper företag att berätta historier som når fram.

Halli Hallå, jag är Henrika

HalliHallå är en frilansbyrå som hjälper schyssta företag att berätta sin unika historia till kunder och andra intressegrupper.

HalliHallå är jag – Henrika Lavonius Wike – som är copywriter och fotograf och har jobbat med kommunikation i hela mitt yrkesliv. Jag har varit på kommunikationsbyrå i Stockholm, på ekonomitidning och media-startup. Ganska nyligen på pr-byrån Trampolin PR i Östersund. Men framförallt har jag varit frilansande egenföretagare under många år. Uppdragsgivarna har varierat men grunden är densamma: att skapa kommunikation som når fram.

På senare år har jag skrivit för varumärken som Hestra, Elevenate, Fjällräven och Cygni. Jag har också skrivit för Utemagasinet, S:t Olavsleden, Jämtkraft och många andra små och stora uppdragsgivare. En del av mitt arbete är på engelska.

En porträttbild på Henrika Lavonius Wike

En bra byråpartner

I en del av mina uppdrag samarbetar jag med kommunikationsbyrån NORR Agency som deras representant i Östersund. NORR är en erfaren kommunikationsbyrå med flera intressanta kunduppdrag inom hållbarhet, friluftsliv och naturturism. Jag är glad över att vara en del av NORR:s team och vi har gjort flera spännande uppdrag ihop. Samarbetet innebär att jag också kan erbjuda mer komplexa kommunikationstjänster som kräver ett samspel mellan olika kompetenser – rådgivning, strategi, hållbarhetskommunikation, medie- och innehållsproduktion, grafisk design, m.m.

Content [ˈkɒntɛnt]

1) Innehåll {substantiv} En allmänt använd term inom marknadsföring som syftar på material som publiceras i digitala kanaler; inklusive text, bilder och video.

2) Nöjd {adj} En känsla av tillfredsställelse eller belåtenhet som uppstår efter att en uppgift har slutförts eller en målsättning har uppnåtts.

Låt mig hjälpa dig att skapa bra content till ditt företag!

 

HÖR AV DIG

Har du en fråga, en idé eller vill du kanske jobba med mig? Hör av dig så tar vi en fika och pratar ihop oss.

Adress

Mjällestigen 17, Frösön
Östersund, SVERIGE

Telefon

+46 708 393373

Epost

henrika |at| hallihalla.se

Henrika copy och fotograf