GALLERI • FILM

Storhogna

Storhogna Sport & Eventhus ville inför vintern 2018 visa olika möjligheter med sin nya eventlokal. Håkan filmade och klippte timelapse-sekvenser som visar hur ytorna arrangeras för olika ändamål. Det blev fyra korta filmer om fyra aktiviteter, plus en längre kombinerad film för användning på mässor och liknande.

Morakniv

Kniven Eldris från Morakniv porträtterades av HalliHallå under hösten 2016, som en del i en serie om olika produkter från knivtillverkarna i Mora. Bakom kameran stod Håkan som också skrivit manus i samarbete med uppdragsgivaren. Klippning av Mikael Ottergren-Larsson och Anders Karolyi på Esplendido.

ÅRE EXTREME CHALLENGE

Den första i en serie tipsfilmer som HalliHallå producerar för att öka intresset för multisporttävlingen ÅEC. Tipsen ska fungera som inspiration och pepp för nya äventyrssportare och publiceras på ÅEC:s webbsida och sociala medier under hashtagen #tutorialthursdaysAEC.

Primus

Ett friluftskök blir till. Utvecklingsprocessen från skiss till färdigt kök presenteras i en film för mässor och liknande. Håkan höll i kameran och stod även för redigering. Filmat på plats i Primus fabrik i Estland samt huvudkontoret i Solna.

Lilla Saluhallen

En liten film om Lilla Saluhallen som säljer gårdsproducerat kött, goda ostar och prima Atlantfisk. Mitt i Östersund.