Välj en sida

Skärgårdspaddling

 

2846-Omslag_Ska?rga?rdspaddling.qxp:Layout 1Här kan du beställa boken Skärgårdspaddling. De exemplaren jag har hemma i förrådet är de sista då upplagan på förlaget är slutsåld.

Boken beskriver 10 skärgårdar längs Sveriges vackra kust. 2xVästkusten, Blekinge, Misterhult, St Anna, 2xStockholm, Roslagen, Höga kusten och Luleå.  Örika och härliga kustområden som gjorda för paddlare i kajak. Boken är tänkt som inspiration och är formgiven med många bilder till varje område. I boken hittar du också porträtt på paddlare jag slagit följe med på turerna; Nyfrälsta entusiaster och paddelrävar.

Boken innehåller även praktiska tips om packning, mat och navigering. Du kommer att hitta spår av lämpliga landstigningsplatser och annan nyttig information, men det är inte en total guide med angivna tältplatser på en karta. Lite vill jag lämna åt er paddlare att upptäcka, och allt för frekvent använda tältplatser blir ofta slitna och i förlängningen inte så vackert orörda som de var från början. Eftersom paddlingarna gjordes 2007 bör du kolla upp fakta om affärer, infrastruktur och kartbladsangivelser som kan ha ändrats sedan den trycktes.

BESTÄLL SÅHÄR: De här sista exemplaren säljs för 120 kronor styck, inklusive porto. Skicka ett mejl till hakan(at)hallihalla.se med ditt namn och din adress så skickar jag boken inom en vecka. Vill du ha den signerad/dedikerad till dig själv eller någon annan så skriv det också.

paddling3130