Välj en sida

Under flera års uppdrag för Fjällräven har HalliHallå haft återkommande samarbeten med Johan Skullman. Johan är före detta utvecklings- och testansvarig inom Försvaret som idag arbetar som instruktör, föreläsare och fristående produktexpert åt en rad kända friluftsföretag – bland annat Fjällräven. Under våra samarbeten har det blivit många, långa och lärorika samtal kring friluftsliv, till exempel när Håkan och Johan tagit fram utbildningsfilmerna i serien ”The man in the Fjällräven Shirt”, eller när Henrika tillsammans med Johan utvecklat guider om friluftsliv för Fjällrävens hemsida – bland mycket annat. Men framförallt har det blivit god vänskap.

JOS-webb_thumbDärför var det extra roligt att få uppdraget att vidareutveckla webbsidan för Johans företag JOS eXperience. Grundstrukturen för webben fanns där, men den behövde fyllas med texter och innehåll. Och plötsligt hade vi ytterligare en anledning att föra trevliga samtal runt ett gemensamt projekt.

Resultatet kan du se på JOS eXperiences hemsida »

 


Under 2010 tilldelades Johan Skullman utmärkelsen Guldräv från Fjällräven, en utmärkelse som friluftsföretaget sedan 1965 delar ut till personer som på olika sätt medverkat till utvecklingen av friluftslivet. Det här är en film om Johans syn på friluftsutrustning och produktutveckling, filmad i trakten där allt tog sin början – Lilla Älgsjön i Kolmården utanför Norrköping. Filmen är framtagen av Håkan i samarbete med Anders Karolyi på Esplendido Film, på uppdrag av Fjällräven.